BestBites box- elintarvikkeiden yllätyspaketti

Haluaisitko kiinnostavia ja maukkaita elintarvikkeita toimitettuina postitse? Kuulostaako luomu hyvältä ajatukselta, entäpä Reilu kauppa, superfood- tuotteet tai eettinen herkuttelu? Kaipaatko ideoita kasvipainotteiseen ruokavalioon? BestBites tarjoaa kotitalouksille helpon ja edullisen tavan tutustua uusiin elintarvikkeisiin. Toimitamme ihanan tuotepaketin Kirkkonummelta käsin koko Suomeen kätevästi SmartPost-pakettina.

Pastaa ja kasviproteiineja, kahvia ja teetä, välipalapatukoita ja snackseja, mehuja ja hilloja, säilykkeitä ja lisukkeita, keksejä ja suklaata, mausteita ja ruokaöljyjä... muun muassa näistä elintarvikkeista aiemmat boksimme ovat koostuneet. 

Laatikollinen luonnonmukaista luksusta

Palvelumme idea on hyvin yksinkertainen - haluamme tuoda helpolla tavalla ripauksen parempia makuja ja luonnollisuutta suoraan luoksesi. Säästät sekä aikaa että rahaa meidän etsiessä ja toimittaessa sinulle parhaat elintarviketuotteet. Yllätyksellisyys on tärkeä osa palveluamme, paketin tarkempi sisältö paljastuu vastaanottajalle vasta paketin saapuessa. "Kuin joulu joka kuukausi" ovat asiakkaamme kuvanneet. Tarkoituksemme on tarjota helppo ja jännittävä tapa tutustua uusiin makuihin ja ruokatrendeihin omasta keittiöstä käsin.

Hyvää itsellesi, hyvää muille

Yrityksemme johtavia arvoja ovat vastuullisuus sekä kestävän kehityksen periaatteet. Suosimalla esimerkiksi Reilun Kaupan tuotantoa ja luomutuottajia tuemme eettisesti ja ekologisesti kestäviä tuotantotapoja.

Tarina BestBites-boxin takana – tutustu yritykseemme!

BestBites Oy on kirkkonummelainen perheyritys. Ekologiset ja kasvipohjaiset elintarvikkeet, Reilun Kaupan ja luomu-tuotteet ovat juurtuneet pysyväksi osaksi suomalaisten ruokakaappeja. Perustimme yrityksen, koska haluamme tarjota ihmisille helpon tavan tutustua ja ihastua näihin tuotteisiin vaivattomasti omasta keittiöstä käsin. Kaikilla ei ole aikaa perehtyä uusiin kiinnostaviin elintarvikkeisiin tai etsiä niitä erikoisliikkeistä, vaikka motivaatiota terveellisempään ja monipuolisempaan ruokavalioon olisikin. Ruokakaupasta koriin tarttuvat aina samat tutut tuotteet, vaikka valikoimaa löytyy nykyään laajasti etenkin jos vaivautuu hakemaan tuotteita erikoiskaupoista. Mitäpä jos saisit valikoidut, hyvin säilyvät ja laadukkaat elintarvikkeet suoraan kotiisi kuukausittain? Tältä pohjalta lähdimme koostamaan palveluamme – tuotteemme on suunnattu kiireisille nautiskelijoille, jotka etsivät uusia makuelämyksiä ja haluavat tukea eettisesti ja ekologisesti vastuullista elintarvikkeiden tuotantoa.

Palvelumme saattaa elintarvikealan yritykset, tuottajat ja kuluttajat yhteen. Palvelukonseptimme eroaa jo markkinoilla olevista ruokakassipalveluiden tarjoajista yllätyksellisen sisällön lisäksi myös siinä, että kauttamme saatavat tuotteet eivät ole tuoretuotteita – näin käyttöaika on pidempi. Kotitalouksille tarjoamme helpon ja houkuttelevan tavan saada kiinnostavia elintarvikkeita suoraan kotiin. Elintarvikealan yrityksille tarjoamme näkyvyyttä ja kanavan saattaa tuotteitaan suoraan kotikeittiöihin saaden myös arvokasta palautetta niistä. Valitsemme yhteistyökumppanimme huolella. Jos tiedät tuotteen, jonka haluaisit nähdä paketissamme, tai olet itse elintarviketuottaja ja haluaisit kanssamme yhteistyöhön, ota yhteyttä tästä >>

KYMMENEN SYYTÄ TILATA BESTBITES-BOX:

1. KOE ensimmäisten joukossa Suomessa uusi tapa saada kiinnostavia elintarvikkeita!

2. INNOSTU uusista, terveellisistä ja herkullisista elintarvikkeista!

3. SÄÄSTÄ aikaa, vaivaa ja rahaa!

4. YLLÄTY kuukausittain vaihtuvasta sisällöstä ja kauden uutuustuotteista!

5. OPI uusista ruokatrendeistä, tuotteista ja mauista, joihin et ole aiemmin törmännyt!

6. NAUTI siitä hetkestä ja yllätysmomentista, kun avaat paketin!

7. HEMMOTTELE itseäsi ja läheisiäsi paketista löytyvillä herkuilla!

8. TUE eettisesti ja ekologisesti vastuullista elintarvikkeiden tuotantoa!

9. LÖYDÄ myös pientuottajien tuotteita, joita et isoista marketeista saa!

10. ILAHDUTA ystävää, sukulaista tai työntekijää tilaamalla paketti hänelle lahjaksi!