BESTBITES- TIIMI PALVELUKSESSASI

Ekologinen, eettinen, luonnonmukainen ja reilu – nämä ovat ominaisuuksia, joiden varaan BestBites Oy toimintaansa rakentaa. Olemme elintarvikealan yritys Kirkkonummella, ja toimitamme herkullisen elintarvikepaketin luoksesi joka kuukausi. Toimitamme paketit kotiovellesi rajatulla alueella pääkaupunkiseudulla ja koko Suomen alueelle voit tilata paketin SmartPost-lähetyksenä. Toimitus on Sinulle aina maksuton! Etsimme Sinulle uusia kiinnostavia tuotteita ja hyväksi haivaitsemiamme klassikoita ja koostamme ne parhaiden palojen paketiksi. Lue alta henkilöistä yrityksemme takana.

Huom! Otamme uusia tilauksia vastaan jälleen huhtikuussa 2018. Pysy kuulolla!

Yhteystiedot

BestBites Oy
PL 64
02401
Kirkkonummi
asiakaspalvelu@bestbites.fi
toimisto@bestbites.fi
www.bestbites.fi
#bestbitesfi
050 4444 140 (ark. klo 9-17)
010 5747 110

Rami Wehka-aho, asiakaspalvelu

Rami vastaa asiakaspalvelusta, tilauksista ja logistiikasta. Ennen BestBites Oy:n perustamista hänelle on kertynyt kokemusta muun muassa vaativista palvelu- ja kuljetusalan tehtävistä. Ramin hymy ei hyydy kiireessäkään ja hänen kanssaan on helppoa ja mukavaa asioida. BestBitesin asiakkaista pidetään erinomaista huolta!

puh. 050 4444 140 asiakaspalvelu@bestbites.fi

Emmi Wehka-aho, toimitusjohtaja

Emmi vastaa BestBites Oy:n hallinnosta, sopimuksista ja yritysyhteistyöstä. Emmin sydäntä lähellä ovat vihreät arvot sekä kestävä kehitys. Pienten lasten äitinä hän on kiinnostunut erityisesti lapsiperheille sopivista elintarvikkeista ja välipaloista.Emmi on ammatiltaan lakimies ja hänen juridinen osaamisensa tuo yritykseen vahvan luotettavuuden leiman.

p. 050 370 5199 toimisto@bestbites.fi

Heidi Vähänikkilä, yrityskummi

Heidi on markkinoinnin ammattilainen ja vaikuttaa yrityksen taustalla tuoden mukaan vahvan osaamisen asiakaskokemuksesta. Heidi nauttii vapaa-ajallaan ruuanlaitosta ja matkailusta. Uudet, kekseliäät tuotteet meillä Suomessa ja maailmalla tarttuvat hänen käteensä – innostus tarttuu helposti myös muihin!

toimisto@bestbites.fi

Taina Keinänen, asiantuntija

Taina on ammatiltaan lääkäri ja toimii yrityksen taustalla vaikuttaen muun muassa tuotevalikoiman kehittämiseen. Taina harrastaa valokuvausta ja luonnossa liikkumista. Tainan kiinnostuksen kohteena ovat erityisesti elintarvikkeiden terveysvaikutukset.

toimisto@bestbites.fi

Jätä PALAUTETTA TAI yhteydenottopyyntö